Ordinul nr. 1853/2018

Ordinul nr. 1853/2018 privind aprobarea Normelor specifice pentru deservirea trenurilor de marfă de către un singur agent – mecanicul de locomotivă şi modificarea şi completarea unor regulamente şi instrucţiuni din domeniul feroviar

Normele specifice pentru deservirea trenurilor de marfă decătreunsingur agent – mecanicul de locomotivă stabilesc o serie de prevederi specifice pentru circulaţia acestor trenuri numai pe anumite secţii de circulaţie, cu aplicare complementară faţă de normele naţionale de siguranţă în vigoare.
Prevederile prezentului ordin nu se aplică operatorilor de transport feroviar care stabilesc să utilizeze în deservirea trenurilor directe de marfă echipe complete, formate din mecanic şi mecanic ajutor de locomotivă, sau sistem simplificat, fără mecanic ajutor de locomotivă.
Secţiile de circulaţie pe care vor circula trenurile de marfă deservite de către un singur agent – mecanicul de locomotivă trebuie să îndeplinească condiţiile tehnice minime prevăzute în anexa la prezentul ordin.

OMT nr.1853 din 2018

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pentru a o evalua!

Rating mediu 0 / 5. Numărul de voturi: 0

Nici un vot până acum! Fii primul care votează această postare.

Lasă un răspuns