Alstom contract de 900 de milioane de euro

STATUL australian Victoria a atribuit un contract de 900 de milioane de euro pe 10 ani companiei Alstom pentru întreținerea DMU-urilor VLocity și a flotelor de trenuri clasice utilizate pentru operarea serviciilor regionale.
Departamentul de Transport al statului Victoria a exercitat o opțiune în septembrie 2022 în cadrul unui contract existent pentru a achiziționa încă 12 VLocity DMU cu trei vagoane. Cele 12 trenuri suplimentare fac parte dintr-o a treia opțiune din contract.
Din 2001, Alstom (fostul Bombardier Transportation) a primit comenzi pentru 118 trenuri regionale VLocity cu ecartament standard și larg. În prezent, 99 de trenuri sunt în serviciu și 19 trenuri mai trebuie să fie fabricate, plus cele 12 trenuri suplimentare comandate acum.
Noile trenuri vor fi construite la uzina Alstom din Dandenong, în Melbourne. Ambele flote de trenuri vor fi întreținute la atelierele din West Melbourne, South Dynon și Ballarat East.

„Vom înființa un centru de control al flotei în South Dynon, bazat pe centrul de control al Alstom pentru DMU-urile Voyager britanice, ceea ce va îmbunătăți și mai mult fiabilitatea și disponibilitatea flotei”, a declarat Pascal Dupond, directorul general al Alstom pentru Australia și Noua Zeelandă. „Furnizorii locali din Victoria vor juca, de asemenea, un rol important în furnizarea de piese, revizii, reparații, întreținere preventivă și strunjire a roților.”

Alstom va implementa, de asemenea, tehnologia de întreținere predictivă pentru a reduce consumul de combustibil și emisiile de carbon.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pentru a o evalua!

Rating mediu 0 / 5. Numărul de voturi: 0

Nici un vot până acum! Fii primul care votează această postare.

Lasă un răspuns