Târgul de Carieră Feroviară în România 2024

În zilele de 13 și 14 iunie vei avea oportunitatea de a te întâlni personal cu reprezentanții companiilor care aleg să participe în format fizic în spațiul dedicat Târgului de Carieră Feroviară în România din Gara de Nord București.

Descoperă viitorul tău în lumea feroviară la ”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șina, a ajuns la cea de-a noua ediție și se va desfășura în format hibrid, 12-14 iunie – online și 13-14 iunie – fizic în Gara de Nord din București.

Indiferent dacă ești proaspăt absolvent, un specialist cu experiență sau cauți o schimbare în carieră, acest eveniment îți oferă oportunitatea de a interacționa direct cu companii din domeniul feroviar și de a explora perspective noi.

Fie că ești deja parte din domeniul feroviar și cauți noi provocări, fie că vrei să îți dezvolți abilitățile într-o industrie în continuă evoluție, „Târgul de Carieră Feroviară în România” este punctul de întâlnire perfect! Aici vei avea ocazia să interacționezi cu reprezentanții celor mai importante companii din domeniul feroviar, operatori de material rulant sau infrastructură, companii de proiectare sau companii care oferă alte servicii conexe.

ANGAJATORI prezenți la târg: TPF Inginerie, Viarom, voestalpine Railway Systems Romania, E-P Rail, DB Cargo Romania, AFER, SNTFM CFR Marfă, CNCF CFR SA, CFR IRLU, STRABAG si altii..

Sursa

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pentru a o evalua!

Rating mediu 5 / 5. Numărul de voturi: 1

Nici un vot până acum! Fii primul care votează această postare.

Lasă un răspuns